Professzionális kutyafelszerelések Ruffwear

Kutyarehabilitáció, tanácsadás

Hűtőmellények

Mentőmellények

Kutya nyakörvek

Kutyapórázok

Kutyahámok

Kutyakabátok

Láthatóság

Itatótálak

Kutya játékok

Kutya hátizsákok

Kutyafekhelyek

Kutyacipők, kutyazoknik

Speciális futó felszerelések

Utazási kellékek

Akciós termékeink

Mások mondták

"

"Én már máskor is rendeltem Ruffwear termékeket és nagyon örülök, hogy már Magyarországon is kaphatóak. Rendeltem is egy Brush Guardot a Web Master hámomhoz. Köszike "

Nóra

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A Ruffwear márkáról

A Ruffwear prémium minőségű kutyafelszereléseket gyártó és forgalmazó világcég.

Célja, hogy olyan termékeket állítson elő, melyek időtállóak, kiváló minőségűek és minket, embereket arra inspiráljon, hogy a kutyánkkal együtt minél több időt töltsünk a szabadban, túrázzunk, kempingezzünk, és igazi kalandokat élhessünk át.

Hogy jött létre a Ruffwear?

1992 nyarán történt, amikor a Ruffwear kitalálója és tulajdonosa, Patrick Kruse a barátaival és azok kutyáival biciklitúrát szerveztek a Los Padres Nemzeti Parkjában. Akkor fogalmazódott meg először az ötlet, hogy olyan kutyafelszereléseket kellene gyártani, melyek legalább olyan minőségűek, mint amit az embereknek gyártanak.

Patrick egyik barátja a pihenő idő alatt megpróbálta megitatni kutyáját egy félig teli ásványvizes üvegből. A Rhodesiai Ridgeback szürcsölt pár kortyot, majd arrébb ment és tovább lihegett. Az üvegből a víz nagy része pocsékba ment, a kutyának sem oltotta a szomját és az embernek sem maradt annyi, hogy elég legyen. „Erre ki kell találni valami jó megoldást”- mondta a barát és Partick már a megoldáson gondolkodott.

A megoldás megtalálására Partick volt a legjobb ember. Már gyermekkorában is épített kutya hátizsákokat, kiszanált gázálarc táskákból és használta is őket, mikor kirándulni indult a kutyájával az észak-kaliforniai erdőkbe.

Fiatal felnőttként, mint matróz, pár évig hajózott a Karib térségben és Közép- Amerikában, ahol sokszor a leleményességére is szüksége volt. Érdeklődött a kajakozás iránt, ami által megismerkedett rengeteg technikai felszereléssel és azok működésével.

Így hát az innen-onnan szerzett tudást és tapasztalatokat Patrick továbbfejlesztette és megalkotta az eredeti összecsukható etető-és itató tálakat kutyák számára és egyúttal megoldotta a barátjának az itatási problémáját is.

 

1994 augusztusában, 16 hónapi kutatás, fejlesztés után elkészültek az első prototípus termékek, melyeket bemutattak az „Outdoor” kereskedelmi vásáron.

Az összecsukható tálak hamar megnyerték a szomjas kutyák és gazdáik tetszését, majd elterjedt az állatkereskedők és a túrafelszereléseket árusító kiskereskedők között világszerte. Újságcikkek jelentek meg világszerte, így Patrick felbátorodott, látva ennek az egy terméknek a sikerét és elkezdett több terméket is fejleszteni mozgékony kutyák számára.

„Mindenki el volt ragadtatva a tál egyszerűségétől, minőségétől és praktikusságától, így látni akarom, hogy milyen más megoldásokkal tudunk előrukkolni még!.”

Ma már a Ruffwear kínálata minőségi és időtálló kutyafelszerelések terén igen széles. Ha csak abból indulunk ki, hogy a fejlődési folyamatot egy összecsukható etető- itató tál inspirálta, minden elismerésem. A termékek az emberek túrafelszereléseit alapul véve párhuzamosságot mutatnak. A hátizsákok, hámok, nyakörvek, pórázok, kutyacipők és kabátok ugyanolyan jó minőségű anyagokból készültek, mint amiket nekünk, embereknek gyártanak.

 „Célunk, hogy ezekkel a felszerelésekkel növeljük a kirándulás élményét kutyának és embernek egyaránt.” – mondta az alapító.

A termékek alkalmasak kirándulásokra, több napos túrákra, tréningekre, munkakutyáknak, kereső és mentőkutyáknak, vakvezető kutyáknak és természetesen azoknak, akik minőségi termékeket szeretnének vásárolni.

Egyedi termékek, egyedi élethelyzetekben és egyedi tevékenységekre!

 

„Számomra mindig fontos, hogy a termékek várakozást felülmúlóan teljesítsenek azoknak, akik bizonyos élethelyzetekben függenek a kutyájuk segítségétől. A különleges feladat és a kapcsolat ember és kutya között igazán hihetetlen tud lenni. Szeretem látni a mosolyokat az arcokon, mikor az emberek örülnek annak az egyszerű tervezésű hátizsáknak például, melyet egy összetett feladat ellátásra terveztünk.”

„Mi mindig olyan termékeket tervezünk és készítünk, melyek segítenek szorosabbá fűzni a kapcsolatot kutya és ember között. Ez volt a célunk és ezt folytatjuk a jövőben is, ez ösztönöz minket a Ruffwear-nél…” – mondta Kruse.

 

Forrás: www.ruffwear.com  

 

Blog

Powder Hound bélelt kutyakabát bemutatása

Powder Hound bélelt kutyakabát bemutatása

Emese bemutatja a Powder Hound bélelt kutyakabátunkat.

Aira vízálló kutya esőkabát részletes bemutatása (videó)

Aira vízálló kutya esőkabát részletes bemutatása (videó)

Emese saját kutyáján tapasztalja az Aira esőkabát praktikusságát.

Kíméljük kedvenceinket a forróságban!

Kíméljük kedvenceinket a forróságban!

Hűtőmellény kutyáknak. Miért is?

Még több cikkhez Kattints ide

Kutyarehabilitáció, tanácsadás

Hűtőmellények

Mentőmellények

Kutya nyakörvek

Kutyapórázok

Kutyahámok

Kutyakabátok

Láthatóság

Itatótálak

Kutya játékok

Kutya hátizsákok

Kutyafekhelyek

Kutyacipők, kutyazoknik

Speciális futó felszerelések

Utazási kellékek

Akciós termékeink

Kérem várjon....
Kérem várjon
Terméket elhelyeztük a kosárba!
Tovább vásárolok Vásárolok
Irány a pénztár Pénztár