Professzionális kutyafelszerelések Ruffwear

Gazdiképzés, kutyarehabilitáció

Kutya nyakörvek

Kutyapórázok

Kutyahámok

Kutyakabátok

Láthatóság

Etető-Itatótálak

Kutya játékok

Kutya hátizsákok

Kutyafekhelyek

Kutyacipők, kutyazoknik

Speciális futó felszerelések

Utazási kellékek

Hűtőmellények

Mentőmellények

Akciós termékeink

Hőségben tesztelve a Jet Stream hűtőmellény

Jet Stream kutya hűtőmellény

Hajógyári szigeten teszteltük a Jet Stream hűtőmellényt:

Hőség van, 28-30 fok árnyékban, tűző napsütés, 12óra magassága.

A kiszállás előtt ráadtam a kutyámra a hűtőmellényt, amit már otthon beáztattam vízbe és kicsavart állapotában betettem egy zacskóba. Könnyed felhelyezés, a cipzár használatával egy mozdulat és már fel is tettem az ebre, jól áll neki a sportos fazon.

Elsőként azt figyeltem meg, hogyan marad meg rajta mozgás közben, futáskor felcsúszik-e a feszesen testéhez simuló anyag. De azt tapasztaltam, hogy szinte ugyanúgy áll, mint mikor felhelyeztem, hátra forduláskor picit ráncosodik, ez természetes. Pipa.

Na de a hűtés itt a lényeg, nem divatbemutatóra jöttünk. :)

Kutyám nem keresi az árnyékot (ezidáig fától-fáig közlekedett), kellemesen rohangál a napos részeken, pedig tarkómon érzem, hogy elég erős a nap. Huuu, gondoltam ez már a második bizonyíték arra, hogy ebben van tervezési munka.

És mi van a levegővétel gyorsaságával? Mivel boxer és rövid, turcsi orra van, régebben nyáron, ilyen hőségben hamar a zihálási fázisba került, emiatt kímélve az állatot, többször meg kellett állnom vele, hogy egy kicsit visszaálljon a megfelelő ritmusa légzésének. Most csodálkozva tapasztaltam, hogy a Jet Stream hűtőmellény használatával egyenletesen, szép ritmusban lélegzik, pedig fél óra már el is telt indulásunk óta.

„Csodás, mondtam magamban!”

Mivel nagyon szeret úszni, a Dunához érve nem is volt kérdés számomra, hogy akkor nézzük meg mit tud a vízben a hűtőmellény, zavarni fogja-e a kutyát?

Semmi, mintha nem is lett volna rajta. A Duna beáztatta a mellényt, épp itt volt az ideje, mert a háti része a tűző nap hatására már kezdett megszáradni. A teszt előtt úgy gondoltam, hogy a felső spandex anyag megszárad majd 10 perc alatt, de bírta egy óráig!!! Az alsó 3 rétegű anyag még tette a dolgát, nyirkosan hűtve kutyám belső szerveit, ez fontos!

Jet Stream kutya hűtőmellény

Megvolt az úsztatás, indulunk a kocsihoz vissza, a mellény jó nyirkos. Általában ilyen körülmények között 2 óra elteltével már lelassul kutyám mozgása, fejét lent tartva, zihálva battyog mellettem. De arra vagyok figyelmes, hogy még friss, levegővétele egyenletes, és botozik. :)

Már akkor tudtam, hogy jó vétel volt a Jet Stream hűtőmellény, nekem ennél több bizonyítékra nincs szükségem.

Ezt tetőzi még, (a kocsiban rajta hagytam, kb. 20 perc volt az út) hogy hazaérve a levételkor, a kutya szőre száraz!!!, nincsen befülledve a mellény alatt, teste hűs érzetet ad kezemnek.

Ez a tervezés, mondtam kedvesemnek ledöbbenve!!!”

Szóval, köszönet a Ruffwear gyártónak, hogy ennyi energiát fektet abba, hogy kedvenceink minél jobban érezzék magukat bőrükben! Respect!

 Ádám képei kutyájáról:

Jet Stream kutya hűtőmellény

Blog

Powder Hound bélelt kutyakabát bemutatása

Powder Hound bélelt kutyakabát bemutatása

Emese bemutatja a Powder Hound bélelt kutyakabátunkat.

Aira vízálló kutya esőkabát részletes bemutatása (videó)

Aira vízálló kutya esőkabát részletes bemutatása (videó)

Emese saját kutyáján tapasztalja az Aira esőkabát praktikusságát.

Kíméljük kedvenceinket a forróságban!

Kíméljük kedvenceinket a forróságban!

Hűtőmellény kutyáknak. Miért is?

Még több cikkhez Kattints ide
Kérem várjon....
Kérem várjon
Terméket elhelyeztük a kosárba!
Tovább vásárolok Vásárolok
Irány a pénztár Pénztár