Biztos vagyok benne, hogy nem vagyok egyedül azzal a gondolattal, hogy szeretném olyan dolgokkal körülvenni magam, amik praktikusak és időtállóak.

" />
Professzionális kutyafelszerelések Ruffwear

Gazdiképzés, kutyarehabilitáció

Kutya nyakörvek

Kutyapórázok

Kutyahámok

Kutyakabátok

Láthatóság

Etető-Itatótálak

Kutya játékok

Kutya hátizsákok

Kutyafekhelyek

Kutyacipők, kutyazoknik

Speciális futó felszerelések

Utazási kellékek

Hűtőmellények

Mentőmellények

Akciós termékeink

Slackline póráz tesztelése

A kutyasétáltatás mindig egy külön program és ha útközben más tennivalónk is lenne, akkor azt külön meg kell szervezni. Például, ha útba esik a bolt, ahol vásárolni szeretnénk, hogy fogjuk hazavinni azt a két hatalmas zacskót, ha még a pórázt is fogni kell. Eddig erre az volt a válasz, hogy sehogy! 

A Ruffwear azonban változtatott és tervezői kidolgoztak egy hasznos módszert arra, hogyan segítse mindennapjainkat. Ez az állítható Slackline póráz.

Samu imád velünk jönni, bármerre és bárhova megyünk a városban. Buzgón ugrik fel, ha látja, készülődünk és furakodik az ajtó felé, hogy ő is jönni akar. Sokszor vissza kellett tessékelni, mert vásárolni megyünk és szükség van mindkét kezünkre. A városi sétákat póráz nélkül nem lehet megoldani. A póráz kell, sőt elengedhetetlen, így hála a Ruffwear készítőinek azért, hogy létrehozták ezt a többféleképpen használható pórázt.

Hogy miért hasznos a Slackline? Nos, lássuk csak!

A Slackline póráz kényelmes utcai sétákhoz és sportoláshoz egyaránt. Állítható hosszúságú és az ergonómikus fémes csúszka lehetővé teszi, hogy menet közben akár egy kézzel is változtassunk a póráz hosszán. A hosszállíthatóság 1 – 1,8 méter között állítható.

A póráz többfunkciós, könnyen átalakítható derékra csatolható változatra, csak egy kattintásra van szükség. Így alkalmassá válik sétához is úgy, hogy mindkét kezünk szabad legyen.

Anyaga erős, kényelmes tartást biztosít, fényvisszaverő szálak segítségével pedig a sötétben is jól látható. A rögzítő csattok a Ruffwear által kifejlesztett technológiának köszönhetően jól illeszkednek és biztonságosak.

Amióta ezt használjuk, meglepő módon Samu is jobban érzi magát pórázos séta közben. Könnyebben egymáshoz tudjuk igazítani a sétatempót, így jóval önfeledtebb a közlekedés.

Pár hónapja tesztelve elmondhatjuk, hogy praktikussága és tartóssága miatt megéri az árát.

Blog

Powder Hound bélelt kutyakabát bemutatása

Powder Hound bélelt kutyakabát bemutatása

Emese bemutatja a Powder Hound bélelt kutyakabátunkat.

Aira vízálló kutya esőkabát részletes bemutatása (videó)

Aira vízálló kutya esőkabát részletes bemutatása (videó)

Emese saját kutyáján tapasztalja az Aira esőkabát praktikusságát.

Kíméljük kedvenceinket a forróságban!

Kíméljük kedvenceinket a forróságban!

Hűtőmellény kutyáknak. Miért is?

Még több cikkhez Kattints ide
Kérem várjon....
Kérem várjon
Terméket elhelyeztük a kosárba!
Tovább vásárolok Vásárolok
Irány a pénztár Pénztár